2010-09-21 13:15:04• hírek • Blikk

Claudia szakított

Tegnap reggel először ment be dolgozni a Mokka stúdiójába szerelmi kalandjának kirobbanása óta Liptai Clau­dia.

A műsorvezetőt fagyos hangulat fogadta a munkahelyén, ahogy egyébként szeretőjét, B. Pétert (31) is, hiszen szerelmi kalandjuk az egész stáb kedvére rányomta a bélyegét. Az eddig mindig jó kedélyű társaság ezúttal nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a műsorvezető főnökével szűrte össze a levet, aki nős, és felesége a nyolcadik hónapban jár második közös gyermekükkel. Valószínű, hogy Clau­dia és szeretője csak tegnap találkozott először a botrány kirobbanása óta, informátorunk szerint ugyanis a szakításra az adás kezdete előtt került sor.

- Amióta ország-világ előtt kiderült, hogy van közöttük valami, már csak döglődött a kapcsolatuk, de pontot csak tegnap reggel, a Mokka stúdiójában, az adás előtt tettek az ügy végére - árulta el a bennfentes.

A szakítás pedig láthatóan rányomta bélyegét a műsorvezető hangulatára, az egész adás alatt érezhető volt: Claudia nem olyan, mint máskor. Noha megpróbálta keményen tartani magát, talán éppen ezért volt teljesen művi, erőltetett az egész, túlgesztikulálta a beszélgetéseket, bakizott, hebegve-habogva kommunikált az interjúalanyokkal, többször nekifutott egy-egy szónak, mire sikerült kimondania. Persze a néző nem sejthette, hogy ennek mi a valódi oka: az élő adás előtt kellett tiszta vizet öntenie a pohárba.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Claudia az adás végén autójába ült, és teljes gázzal húzott el a helyszínről
Claudia az adás végén autójába ült, és teljes gázzal húzott el a helyszínről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: